Servicii pentru clienţi - E.D.C.G.

COMPANIE     PARTENERI     NOUTATI     PROTECTIA DATELOR     GUESTBOOK
EN
ECRANE SERIGRAFICE
Intindere site, realizare ecrane serigrafice cu sita Sefar PET 1500
TAMPOANE MORLOCK
Tampoanele Morlock cu proprietati antistatice cu duritate intre 0 si 6 Shore
CARUSELE SEMIAUTOMATE
M&R Global este cel mai mare furnizor de soluții complete de imprimare
UTILAJE TAMPOGRAFIE
Masini de tampografiat KENT - Stuttgart GmbH, Germania
CERNEALA HYDRA
Cerneala pe baza de apa, pentru imprimare pe textile Quaglia, Italia
CODURI PANTONE
Coduri Pantone/RAL - Amestecuri de cerneluri in conformitate cu cerintele clientilor
MASINI SERIGRAFIAT SEMIAUTOMATE
Echipamente semi-automate pentru imprimare textile serie mica/foarte mica
Du-te la conținut

Servicii pentru clienţi

Intindere site, realizare ecrane serigrafice

Intinderea sitei pe rama se realizeaza cu sistem de intindere pneumatica cu clesti individuali sistem SEFAR 3 si 3A, cu masurarea tensiunii de intindere cu tensiometru (Tensocheck, Tektomat si Newtontester). Dimensiunea maxima a ramei pentru intindere este de 2200 x 4000 mm.

Sistemul automat de emulsionare a sitei GRUNIG, folosit in departamentul de executie a ecranelor serigrafice, ofera reproductibilitatea secventei de emulsionare atat la emulsionarea ud pe ud, cat si la emulsionarea stratului aditional de nivelare, cu o toleranta de +/- 1 micron. Dimensiunea maxima a ramei care poate fi utilizata in sistemul de prindere este: 1250 x 1500 mm.

Dimensiunea maxima exterioara a ramei pentru care se poate realiza expunerea emulsiei in masa de expunere este de 1300 x 2100 mm. Pentru dimensiuni mai mari, expunerea se va realiza functie de nivelul detaliilor solicitate. Pentru expunere se utilizeaza lampa cu halogenura metalica 5 kw.
Verificarea ecranului se face vizual prin examinare cu lupa cu marire 30 X si prin masurarea grosimii cu ajutorul ELCOMETRU-lui. Dimensiune max film cu grafica 500x1000mm, cu posibilitate de imbinare filme pentru grafica mai mare daca aceasta permite acest lucru.

Dimensiune maxima rama pentru uscare la cuptor 1200 x 1600 mm.
Masina de Emulsionat GRUNIG
Executie clisee pentru imprimare tampografica la dimensiunile solicitate de client:

- clisee cu developare in alcool;
- clisee cu developare in apa;
- clisee metalice subtiri din otel cu grosimea de 0,5 mm.
Cliseele metalice  pot fi utilizate  atat pentru masinile de tampografiat cu sistem deschis, cat si pentru cele cu sistem inchis (se recomanda utilizarea inelelor ceramice din zirconiu sau a inelelor metalice). Verificarea adancimii  de gravare/corodare a matritelor tampografice se realizeaza cu un echipament profesional KEYENCE cu laser, non-contact, care efectueaza masuratori de inalta precizie pe orice material sau suprafata (denivelata, neuniforma sau curba).
Asistenta tehnica la sediul clientului

Electronic Design & Consulting Group SRL acorda asistenta pentru realizare ecrane serigrafice, imprimare serigrafica si imprimare tampografica. De asemenea, acordam asistenta tehnica pentru instalarea si punerea in functiune a echipamentelor pe care la comercializam si, functie de documentatia pusa la dispozitie de clienti, si pentru alte echipamente, noi sau uzate.

Cursuri de pregatire personal, teoretic si practic

Electronic Design & Consulting Group SRL organizeaza, functie de solicitarile primite din partea clientilor, cursuri de realizare a ecranelor serigrafice si seminare de prezentare tehnologii si produse. Durata optima a cursului este de 1 zi si se programeaza in functie de numarul de solicitari.


Structura de baza a cursului este:
- Prezentare EDCG si furnizori
- Ecranul serigrafic
      - rame
      - tesatura
      - intinderea tesaturii
      - realizarea sablonului serigrafic (etape si materiale)
      - recuperarea ecranului
      - lama de racleta
- Imprimarea serigrafica – cerneluri si solventi
La cererea clientilor, EDCG realizeaza instruirea de baza pentru realizarea cliseelor tampografice si utilizarea masinilor de tampografiat, la sediul clientilor.

Livrari de materiale pentru clienti din Bucuresti si din tara

Electronic Design & Consulting Group SRL livreaza materiale in Bucuresti pentru comenzile cu volum mare si in masura in care capacitatea autoutilitarelor permite, si altor clienti. Livrarile in tara se realizeaza prin prioripost , Curier NEMO, mesagerie/ coletarie rapida. La cererea clientilor livrarea se poate executa si cu alte firme de curierat.


Amestecuri de cerneluri in conformitate cu cerintele clientilor     Fisa tehnica

EDCG executa la cererea clientilor, pe baza documentatiilor de la furnizori sau prin analiza colorimetrica, amestecuri de cerneluri in codurile de culoare PANTONE, RAL, HKS, in unul sau in doi componenti. Pentru realizarea amestecului, sunt necesare o serie de date asa cum se prezinta in fisa tehnica.
     PROTECTIA DATELOR       TERMENI SI CONDITII
Website X5 Design
Design
Înapoi la cuprins