Electronic Design & Consulting Group SRL - Prezentare Generală - E.D.C.G.

COMPANIE     PARTENERI     NOUTATI     PROTECTIA DATELOR     GUESTBOOK
EN
ECRANE SERIGRAFICE
Intindere site, realizare ecrane serigrafice cu sita Sefar PET 1500
TAMPOANE MORLOCK
Tampoanele Morlock cu proprietati antistatice cu duritate intre 0 si 6 Shore
CARUSELE SEMIAUTOMATE
M&R Global este cel mai mare furnizor de soluții complete de imprimare
UTILAJE TAMPOGRAFIE
Masini de tampografiat KENT - Stuttgart GmbH, Germania
CERNEALA HYDRA
Cerneala pe baza de apa, pentru imprimare pe textile Quaglia, Italia
CODURI PANTONE
Coduri Pantone/RAL - Amestecuri de cerneluri in conformitate cu cerintele clientilor
MASINI SERIGRAFIAT SEMIAUTOMATE
Echipamente semi-automate pentru imprimare textile serie mica/foarte mica
Du-te la conținut

Electronic Design & Consulting Group SRL - Prezentare Generală

Electronic Design & Consulting Group srl (EDCG) este o firma cu capital privat romanesc care, de la infiintare a promovat metodele de lucru moderne în serigrafie prin organizarea de seminare si conferinte. Suntem, în continuare, cu un pas înainte în ceea ce înseamnă introducerea tehnologiilor şi materialelor noi şi a serviciilor în serigrafie şi tampografie, bazându-ne pe cercetarea si crearea de noi produse de catre furnizorii nostri, leaderi recunoscuti in domeniul lor, la nivel european si mondial.


In conformitate cu regulamentele Uniunii Europene preluate de legislaţia în vigoare, toate produsele furnizate de EDCG sunt etichetate şi însoţite de fişe tehnice şi de securitate conform procedurii REACH.
Firma a fost omologata ISO 9001 si îşi menţine standardul. Pentru echipamentele livrate, EDCG asigură instalare, training şi service. Am fost prima firmă care a organizat Seminare şi training-uri pentru promovarea metodelor de lucru moderne în serigrafie. Competenta noastra se bazeaza pe cercetarea si crearea de noi produse de catre furnizorii nostri, care sunt toti si fiecare in parte leaderi recunoscuti in domeniul lor specific, la nivelul economiei mondiale.

Istoric


Electronic Design & Consulting Group srl a fost inregistrata ca firmă privată în Mai 1990 la Primaria Bucuresti si a devenit societate cu raspundere limitata in 1991.
Activitatea iniţială a fost de furnizor de materiale pentru producţia circuitelor imprimate. Din 1998 firma şi-a asumat un rol important ca furnizor de materiale si servicii pentru piata de imprimare serigrafică şi tampografică şi de materiale autoadezive pentru grafica publicitara. Din 2007 firma are un sediu propriu într-o construcţie nouă, cu atelier de fabricaţie a matriţelor serigrafice si tampografice, laborator pentru analize de culoare si teste, birouri şi spatii de depozitare.

Valori

- transparenta şi corectitudine în desfasurarea activitatii
- o atitudine responsabilă faţă de persoane şi faţă de mediu
- o ţinută etică şi corectă în relaţiile cu alte organizaţii şi firme.
- oferim angajaţilor noştri un mediu prietenos şi posibilităţi de dezvoltare profesională
- stimulăm inovaţia şi orientăm activitatea către cerinţele pieţei.
- mentinem spiritul de echipa in cadrul societatii si cu furnizorii nostri pentru consolidarea pozitiei pe piata locala si  îmbunatirea serviciilor fata de clienti.

Viziune

Suntem o companie independentă  interesată de formarea unor parteneriate cu clientii nostri pentru a le putea oferi un pachet de materiale, tehnologii si asistenţă pentru aplicatiile lor specifice. Tehnologiile promovate de noi sunt conforme normelor Europene si nationale de protectie a mediului, a muncii si PSI. Prin îmbunătăţirea continuă a serviciilor noastre dorim să ne dezvoltăm în continuare  pe o piaţă dinamică şi din ce în ce mai competitivă şi totodată, să contribuim la dezvoltarea unui mediu de afaceri profesionist.

Valorile pe care le susţinem sunt:
- transparenta şi corectitudine în relaţiile cu alte organizaţii şi firme.
- o atitudine responsabilă faţă de persoane şi faţă de mediu
- un mediu prietenos şi posibilităţi de dezvoltare profesională pentru angajaţii noştri şi mentinerea spiritului de echipa in cadrul societatii si cu furnizorii nostri.

     PROTECTIA DATELOR       TERMENI SI CONDITII
Website X5 Design
Design
Înapoi la cuprins