Noutati in serigrafie si tampografie - E.D.C.G.

COMPANIE     PARTENERI     NOUTATI     PROTECTIA DATELOR     GUESTBOOK
EN
ECRANE SERIGRAFICE
Intindere site, realizare ecrane serigrafice cu sita Sefar PET 1500
TAMPOANE MORLOCK
Tampoanele Morlock cu proprietati antistatice cu duritate intre 0 si 6 Shore
CARUSELE SEMIAUTOMATE
M&R Global este cel mai mare furnizor de soluții complete de imprimare
UTILAJE TAMPOGRAFIE
Masini de tampografiat KENT - Stuttgart GmbH, Germania
CERNEALA HYDRA
Cerneala pe baza de apa, pentru imprimare pe textile Quaglia, Italia
CODURI PANTONE
Coduri Pantone/RAL - Amestecuri de cerneluri in conformitate cu cerintele clientilor
MASINI SERIGRAFIAT SEMIAUTOMATE
Echipamente semi-automate pentru imprimare textile serie mica/foarte mica
Du-te la conținut

Noutati in serigrafie si tampografie

CARUSEL TEXTILE DIAMONDBACK E - Producator M&R PRINTING EQUIPMENT POLAND

DIAMONDBACK E este noul model din seria de carusele automate DIAMONDBACK (serie extrem de versatila si accesibila, cu system de indexare cu servo-motor si capete de imprimare cu actionare pneumatica). Principala caracteristica a modelului DIAMONDBACK E este actionarea electrica a capetelor de imprimare, asigurandu-se astfel o deplasare uniforma a carului de imprimare si un control exceptional al procesului de imprimare.
CARUSEL TEXTILE DIAMONDBACK E
Palet special pentru imprimarea etichetelor direct pe articolul textil - M&R

Cu ajutorul acestui palet, se realizeaza imprimarea atat a graficii principale, cat si eticheta de la gat intr-o singura trecere si o singura uscare. Este compatibil cu toate caruselele standard M & R automate și manuale.

Avantaje:
• Imprimarea simultana a etichetei si a graficii in cazul in care acestea se imprima cu aceeasi culoare
• Imprimare consecutiva eticheta si logo
• Disponibil in doua dimensiuni 46x30 cm (18”x12”) si 60x41 cm (23.5”x16”)
Palet Etichete
Adeziv Pudra pe baza de poliuretan pentru transfer termic pe textile UNEX 4046

Cernelurile pe baza de apa, cu tehnologia revolutionara de imprimare ud pe ud (WOW – WET ON WET), dezvoltate de firma QUAGLIA, sunt gandite si testate pentru imprimarea oricaror imagini multicolore, cu eliminarea uscarilor intermediare cu flash-uri intre culori. Avantajele imediate constau in reducerea costurilor de productie, cresterea productivitatii si reduceri semnificative ale consumului de energie, cu implicatii directe in protectia mediului.

WOW CMYK READY - Sistem inovator de cerneala de policromie pe baza de apa, gata de utilizare, imbunatatit cu tehnologia WOW. Prezentare
VICTORYONE® Automatic Oval Screen Printing Press

M&R va prezinta noul carusel modular oval VictoryOne, de la 22 statii/6culori la 64 statii/24 culori cu dimensiune palet 42x70 (16.5" x 27.5") si 55x70 (21.5" x 27.5") si statii flash independente.

Carusel oval VictoryOne
Cerneala tampografica pe baza de solvent - TP 400

Noul sistem de cerneluri TP400 este un astfel de deschizator de drumuri. El ofera utilizatorului siguranta pentru o gama foarte mare de aplicatii, fie ele imprimare pe jucarii, capace de PET sau produse cu utilizare medicala. Mai mult, datorita aderentei exceptionale pe foarte multe substraturi, noul sistem de cerneluri este cu adevarat universal; el poate fi utilizat in toate echipamentele de
imprimare tampografica obisnuite. Fie cu dispozitive plane, cu cuva deschisa, cu cupa sau rotative - cerneala TP400 se imprima foarte bine si este remarcabil de usor de utilizat. Prezentare
4YOU - noul sistem propus de firma QUAGLIA, ITALIA

4YOU este noul sistem propus de firma QUAGLIA ITALIA pentru a satisface standardele globale de calitate ale pietei de imprimare textila. Sistemul include:
- tehnologia: imprimare in 4 culori pentru orice imagine;
- service: separatia de culori on-line, cu costuri mici (40 euro+tva), bazata pe curba de selectie a gamei de cerneala HYDRA pe baza de apa;
- asistenta: toate informatiile si instructiunile disponibile pentru evitarea erorilor;
- produse: cerneluri gata de utilizare, foarte pure cu care se obtine o policromie cu luminozitate cvasifotografica, HYDRA PROCESS pentru substrat alb si HYDRA PROCESS HC pentru substrat negru/colorat.
4YOU - QUAGLIA ITALIA
SPRINT 3000 - cuptor de uscare cu gaz - M&R

Uscatoarele SPRINT 3000 prezinta o serie intreaga de imbunatatiri fata de predecesoarele  lor din seria 2000 si 2000 H.O. Combinat cu o camera interna de circulatie a aerului nou proiectata, si cu o tubulatura cu motor de evacuare cu capacitate marita, SPRINT 3000 este gandit sa satisfaca cele mai mari cerinte de productie atat pentru piata de serigrafie cat si pentru piata in crestere, de imprimare digitala, fiind cel mai eficace uscator de pe piata, din punct de vedere ecologic, adecvat pt orice, de la materiale subtiri, sensibile la caldura, la cerneluri digitale si pe baza de apa.
Seria Rutland - Cerneala plastisol fara ftalati pentru textile

- Plastisol gata de utilizare pentru imprimare atat pe substrat de BBC 100% cat si pe amestec poliester/bumbac, pe care se recomanda imprimarea in prealabil cu un strat bariera de plastisol anti-migrare pigment (« antibleeding »); rezistenta la spalare;
- Se pot imprima UD pe UD (cu uscare flash intre culori, cu o singura polimerizare dupa ultima culoare) sau prin transfer la cald; Uscare in cuptor, la 160º C pentru 3 minute.
Cerneluri termocromice - cerneluri sensibile la temperatura

Cernelurile termocromice au capacitatea de a-si schimba nuanța culorii printr-un proces cunoscut sub numele de termocromism. La absorbția energiei termice, aceste cerneluri trec de la o stare colorata la o stare incolora. Cerneala contine micro-capsule care își schimbă culoarea reversibil atunci când este încălzita la o temperatură specifică, și înapoi la culoarea originala atunci cand este este răcita. Cernelurile sunt disponibile în diferite culori și temperaturi de activare.
Execuţie Clişee pentru imprimare tampografică

Cliseele metalice pot fi utilizate atat pentru masinile de tampografiat cu sistem deschis, cat si pentru cele cu sistem inchis (se recomanda utilizarea inelelor ceramice din zirconiu sau a inelelor metalice). Clisee metalice subtiri din otel cu grosimea de 0,5 mm.
Executie clisee pentru imprimare tampografica la dimensiunile solicitate de client, cu developare in alcool sau clisee cu developare in apa;
     PROTECTIA DATELOR       TERMENI SI CONDITII
Website X5 Design
Design
Înapoi la cuprins