Cerneluri UV - E.D.C.G.

COMPANIE     PARTENERI     NOUTATI     PROTECTIA DATELOR     GUESTBOOK
EN
ECRANE SERIGRAFICE
Intindere site, realizare ecrane serigrafice cu sita Sefar PET 1500
TAMPOANE MORLOCK
Tampoanele Morlock cu proprietati antistatice cu duritate intre 0 si 6 Shore
CARUSELE SEMIAUTOMATE
M&R Global este cel mai mare furnizor de soluții complete de imprimare
UTILAJE TAMPOGRAFIE
Masini de tampografiat KENT - Stuttgart GmbH, Germania
CERNEALA HYDRA
Cerneala pe baza de apa, pentru imprimare pe textile Quaglia, Italia
CODURI PANTONE
Coduri Pantone/RAL - Amestecuri de cerneluri in conformitate cu cerintele clientilor
MASINI SERIGRAFIAT SEMIAUTOMATE
Echipamente semi-automate pentru imprimare textile serie mica/foarte mica
Du-te la conținut

Cerneluri UV

SERIA MUSKETEER MTR    Fisa tehnica    Culori
Cernelurile serigrafice UV MUSKETEER MTR sunt utilizate pentru imprimarea pe diverse materiale plastice, zonele imprimate putand fi deformate.
Aceasta gama de cerneluri poate fi utilizata pentru imprimarea pe substraturi tip PVC flexibil si rigid, polistiren, acrilat, policarbonat cat si pe materiale din tip PET. Adesea proprietatile substraturilor care urmeaza a fi imprimate difera considerabil de la un producator la altul de aceea sunt necesare realizarea de pre-teste inaintea inceperii productiei efective utilizand aceste cerneluri. Inainte de trecerea la imprimarea in serie, se va testa de asemeni comportarea imprimării la depozitarea foilor (placilor) unele peste altele.

SERIA UVU    Fisa tehnica    Culori
Cernelurile serigrafice din gama UVU prezinta o buna aderenta pe majoritatea substraturilor comune. Aceasta cerneala este adecvata pentru mprimarile din domeniul publicitar. Cernelurile din gama UVU se pot utiliza pentru imprimarea pe PVC rigid si flexibil (daca se imprima pe folii de PVC cu un continut mare de agent de plastifiere sau pe prelate de camioane se recomanda realizarea de teste preliminare. Exista riscul de blocare a foliilor), polistiren, ABS, PMMA, PETG, placi din PP, hartie si carton. In cazul imprimarilor pe substraturi din PP (folii, folii ondulate etc) este necesara adaugarea de 5% aditiv PP/UVU in vederea cresterii aderentei la substratul de imprimat.


SUNVETRO VTGL    Fisa Tehnica
Cerneala serigrafica UV in doi componenti pentru imprimare pe sticla, metal si ceramica. Cernelurile SunVetro VTGL prezinta urmatoarele proprietati:
  • aderenta excelenta pe sticla;
  • luciu ridicat;
  • rezistenta chimica si mecanica excelenta;
  • 10% continut substanta solida fara VOC si metale grele;
  • formulata sa polimerizeze la radiatia UV emisa atat de lampi cu vapori de mercur cat si led-uri;
  • este disponibila o gama variata de aditivi pentru efecte speciale.Lacuri UV

LACURI UV - RELIEF- UV 70/511    Fisa Tehnica
Lacul special UV 70/511 este un lac foarte vascos, lucios, clar, imprimarile realizate cu acest produs nu se ingalbenesc. Utilizând pentru imprimare o sită serigrafică cu emulsie groasă pe partea de imprimare poate fi aplicat pe diferite substraturi cum sunt hartia, cartonul, PVC rigid, folii autoadezive si PC (policarbonat). Se utilizează site din poliester cu 54-64 fire/cm.

LAC CU USCARE UV 70/LC    Fisa Tehnica
Aceast lac poate fi utilizat pentru imprimari foarte lucioase pe substraturi imprimate (serigrafic sau offset) tip hartie sau carton. Pelicula de lac prezinta rezistenta foarte buna la stocarea imprimărilor unele peste altele, chiar in cazul imprimarilor pe ambele feţe. Se utilizeaza site de poliester cu o densitate a firelor de 150-31 fire/cm. Se recomanda utilizarea unor raclete simple cu duritatea de 65 RKS (duritate 80 shore).

LACURI UV PENTRU SUPRAIMPRIMARI UV 70/XT şi UV 70/XT-MT    Fisa Tehnica
Lacurile pentru supraimprimari UV 70/XT si UV 70/XT-MT sunt lacuri fabricate din materii prime care au proprietatea de a nu se ingalbeni. Aceste produse pot fi utilizate pentru o gama foarte larga de imprimari pornind de la imprimari grafice pana la cele tehnice. Din punct de vedere al gradului de luciu aceste lacuri sunt disponibile in doua variante, lac UV70/XT foarte lucios si lac UV 70/XT-MT mat. Aceste produse prezinta o aderenta foarte buna pe hartie, carton, PVC flexibil si rigid si polistiren. Se utilizeaza site serigrafice de poliester de 150 pana la 165 fire/cm.

LAC CU USCARE UV 70/KS    Fisa Tehnica
Lacul special UV 70/KS este un lac special formulat care nu se ingalbeneste si care poate fi folosit pentru diferite aplicatii (fie drept lac de supraimprimare flexibil, pentru aplicatii in domeniul graficii fie pentru realizarea de ferestre transparente pentru aplicatii tehnice). Functie de efectul care se doreste a fi obtinut, acest lac poate fi imprimat cu site de polyester cu densitati cuprinse intre 120-150 fire/cm.
IMPORTANT: Informatiile din fisele tehnice si de securitate se bazeaza pe experienta EDCG din prezent; cu toate acestea ele nu reprezinta o garantie a proprietatilor produsului si nu justifica un raport juridic contractual. Va punem la dispozitie aceste detalii pentru a va informa cu privire la produsele noastre si la posibilele aplicatii ale acestora. Cu toate acestea, din cauza diversilor factori care influenteaza procesarea produselor noastre, testele de imprimare in conditiile de productie specifice sunt absolut esentiale. Alegerea tipurilor de cerneala si compatibilitatea lor pentru aplicatia ceruta reprezinta responsabilitatea exclusiva a utilizatorului. Noi nu ne asumam nici o responsabilitate pentru orice problema de natura tehnica sau legata de proces. Orice responsabilitate este limitata la valoarea bunurilor livrate de catre noi si prelucrate de catre utilizator.
     PROTECTIA DATELOR       TERMENI SI CONDITII
Website X5 Design
Design
Înapoi la cuprins