Cerneluri tampografice - E.D.C.G.

COMPANIE     PARTENERI     NOUTATI     PROTECTIA DATELOR     GUESTBOOK
EN
ECRANE SERIGRAFICE
Intindere site, realizare ecrane serigrafice cu sita Sefar PET 1500
TAMPOANE MORLOCK
Tampoanele Morlock cu proprietati antistatice cu duritate intre 0 si 6 Shore
CARUSELE SEMIAUTOMATE
M&R Global este cel mai mare furnizor de soluții complete de imprimare
UTILAJE TAMPOGRAFIE
Masini de tampografiat KENT - Stuttgart GmbH, Germania
CERNEALA HYDRA
Cerneala pe baza de apa, pentru imprimare pe textile Quaglia, Italia
CODURI PANTONE
Coduri Pantone/RAL - Amestecuri de cerneluri in conformitate cu cerintele clientilor
MASINI SERIGRAFIAT SEMIAUTOMATE
Echipamente semi-automate pentru imprimare textile serie mica/foarte mica
Du-te la conținut

Cerneluri tampografice

CERNEALĂ TAMPOGRAFICA TP218-NT    Fisa tehnica    Culori
Cerneluri lucioase cu uscare rapida, imprimarile prezinta rezistenta mecanica si chimica ridicata la solventi organici, solutii alcaline si acide, uleiuri si grasimi. Gama de cerneluri este indicata pentru aplicatii pe materiale duroplastice, acetat de celuloza, polyester, policarbonat, poliacetat (post-tratat), polietilena si polipropilena pre-tratata, suprafete metalice.

CERNEALĂ TAMPOGRAFICĂ TP 218 / GL    Fisa tehnica
Cerneluri semilucioase cu rezistenta mecanica ridicata si rezistenta chimica la solventi organici, solutii alcaline si acide, apa, uleiuri si grasimi, se utilizeza in doi componenti. Sunt indicate pentru aplicatii pe materiale duroplastice, sticla, ceramica, metal cromat, suprafete placate cu rhodiu sau aur.

CERNEALĂ TAMPOGRAFICĂ TP 253 L    Fisa tehnica
Cerneluri in 2 componeti adecvate pentru imprimari pe substraturi tip cauciuc siliconat. Cernelurile din gama TP 253 L nu contin solventi conventionali (100% masa solida).

CERNEALĂ TAMPOGRAFICĂ TP 273 T-NT    Fisa tehnica
Gama de cerneluri cu aspect semilucios, opacitate medie si uscare rapida. Pelicula de cerneala este elastica si in general se modeleaza dupa substratul de imprimat. Este indicata pentru imprimari pe cauciuc, piele naturala, imitatie de piele, poliamida si poliuretan.

CERNEALĂ TAMPOGRAFICĂ TP 287 NT    Fisa tehnica
Gama de cerneluri cu aspect semilucios si uscare rapida, ideale pentru aplicatii pe polistiren si copolimeri (ABS, Luran, SAN), hartie, acetobutirat de celuloza, polimetacrilat si PVC rigid.

CERNEALĂ TAMPOGRAFICĂ TP 300-R-NT    Fisa tehnica    Culori
Gama de cerneluri lucioase, cu uscare rapida, pot fi utilizate intr-un singur component sau in doi componenti. Este indicata pentru aplicatii pe materiale duroplastice (melamina, bachelita, Teflon), lemn, suprafete acoperite, metale, hartie, poliamide, polietilena si polipropilena pretratata, policarbonat, polyester, poliuretan.


CERNEALĂ TAMPOGRAFICĂ TP 300/111580-NT (fara ciclohexanona)    Fisa Tehnica
Gama de cerneluri lucioase, cu uscare rapida, este indicată pentru imprimari pe materiale duroplastice, lemn, suprafete vopsite, metale diverse, hârtie, poliamide, poliacetal (după tratare), polietilenă si polipropilenă pretratate, policarbonat, poliester, PMMA, polistiren, poliuretan, PVC rigid si CD-uri. Nu contine ciclohexanona).

CERNEALĂ TAMPOGRAFICĂ TP 313    Fisa tehnica    Culori
Cerneluri cu uscare rapida si cu rezistenta la factorii de mediu. Sunt indicate pentru materiale termoplastice, in special pentru ABS, polistiren si copolimerii acestuia, PVC rigid, PMMA si policarbonat. Pentru o aderenta sporita pe poliester, poliamida si alte materiale duroplastice, este necesar un pretratament (corona sau cu flacara).


CERNEALĂ TAMPOGRAFICĂ TP 340    Fisa tehnica
Cerneluri pe baza de solvent, intr-un singur component, cu aspect foarte lucios dupa uscare, singura cerneala cu care se lucreaza la dilutie de 35%. Uscare ultra rapida; dupa transferul pe piesa, filmul de cerneala este uscat si rezistent mecanic in cateva secunde. Gama larga de substrate compatibile, rezistenta mecanica si chimica marita, conform cu toate reglementarile in vigoare, gama extinsa de culori, optiune catalizator pentru interior si exterior.

CERNEALA TAMPOGRAFICĂ TP 400    Fisa Tehnica  |  Prezentare
Cerneala tampografica pe baza de solvent, in 1 sau 2 componenti, destinata pentru imprimare pe PVC rigid, PMMA, PC, PS, PP, PE, POM, Poliester, Duroplastice, Metale, Materiale cu straturi de protectie. Cerneala este clasificata cu pericol scazut, conforma Standard de jucarii EN71-3:2013 si certificare produse medicale USP Clasa VI.


CERNELURI TAMPOGRAFICE TP/PP    Fisa tehnica
Cerneluri intr-un singur component cu uscare in aer. Sunt indicate pentru imprimari pe polipropilena pretratata. Inainte de inceperea imprimarilor in serie se recomanda realizarea unor teste de aderenta a cernelurilor pe substratul care urmeaza a fi imprimat.

CERNEALĂ TAMPOGRAFICĂ TPI-NT    Fisa tehnica
Cerneluri tampografice indicate pentru aplicatii pe substraturi tip PVC plasticizat.

CERNEALĂ TAMPOGRAFICĂ - TP 2000    Fisa tehnica    Culori
Cerneluri cu uscare rapida si aspect stralucitor, cu putere mare de acoperire, pot fi utilizate intr-un singur component sau in doi componenti. Sunt indicate pentru imprimari pe hartie, poliamide, metale, suprafete lacuite, lemn, polietilena si polipropilena pre-tratata, policarbonat, polyester, poliuretan, PVC rigid, materiale duroplastice.

IMPORTANT: Informatiile din fisele tehnice si de securitate se bazeaza pe experienta EDCG din prezent; cu toate acestea ele nu reprezinta o garantie a proprietatilor produsului si nu justifica un raport juridic contractual. Va punem la dispozitie aceste detalii pentru a va informa cu privire la produsele noastre si la posibilele aplicatii ale acestora. Cu toate acestea, din cauza diversilor factori care influenteaza procesarea produselor noastre, testele de imprimare in conditiile de productie specifice sunt absolut esentiale. Alegerea tipurilor de cerneala si compatibilitatea lor pentru aplicatia ceruta reprezinta responsabilitatea exclusiva a utilizatorului. Noi nu ne asumam nici o responsabilitate pentru orice problema de natura tehnica sau legata de proces. Orice responsabilitate este limitata la valoarea bunurilor livrate de catre noi si prelucrate de catre utilizator.
     PROTECTIA DATELOR       TERMENI SI CONDITII
Website X5 Design
Design
Înapoi la cuprins