Cerneluri serigrafice pentru textile - E.D.C.G.

EN
ECRANE SERIGRAFICE
Intindere site, realizare ecrane serigrafice cu sita Sefar PET 1500
TAMPOANE MORLOCK
Tampoanele Morlock cu proprietati antistatice cu duritate intre 0 si 6 Shore
CARUSELE SEMIAUTOMATE
M&R Global este cel mai mare furnizor de soluții complete de imprimare
UTILAJE TAMPOGRAFIE
Masini de tampografiat KENT - Stuttgart GmbH, Germania
CERNEALA HYDRA
Cerneala pe baza de apa, pentru imprimare pe textile Quaglia, Italia
CODURI PANTONE
Coduri Pantone/RAL - Amestecuri de cerneluri in conformitate cu cerintele clientilor
MASINI SERIGRAFIAT SEMIAUTOMATE
Echipamente semi-automate pentru imprimare textile serie mica/foarte mica
Du-te la conținut

Cerneluri serigrafice pentru textile

Coates Screen

SERIA TZ    Fisa tehnica    Culori
Cerneala serigrafica pentru imprimare directa pe tesaturi naturale in special bumbac precum si pe fibre sintetice cum ar fi poliamida si poliester. De asemenea este potrivita pentru imprimari pe poliuretan, piele, piele sintetica, TPU / TPE (uretani termoplastici sau elastomeri) si cauciuc.

Tiflex

SERIA FLASHCOLOR - CERNEALA PLASTISOL PENTRU TEXTILE    Fisa tehnica    Culori
Cerneala pe baza de plastisol  pentru imprimari pe textile direct sau prin transfer. Se prezinta intr-o gama de culori opace, stralucitoare care se pot amesteca intre ele . Prin adaugarea unor baze, aceste cerneluri pot fi folosite pentru obtinerea unor efecte speciale. Se poate imprima pe bumbac, lana, acetati, polyester, amestec polyester bumbac. Flashcolor Reflectorizant    Fisa Tehnica


Rutland

SERIA RUTLAND - CERNEALA PLASTISOL FARA FTALATI PENTRU TEXTILE    Culori
Cerneala plastisol pentru imprimare atat pe substrat de BBC 100% cat si pe amestec poliester/bumbac, pe care se recomanda imprimarea in prealabil cu un strat bariera de plastisol anti-migrare pigment (« antibleeding »). Se pot imprima UD pe UD (cu uscare flash intre culori, cu o singura polimerizare dupa ultima culoare) sau prin transfer la cald. Uscare in cuptor, la 160º C pentru 3 minute.


Rutland
SILEXTREME - CERNEALA PE BAZA DE SILICON DISPONIBILA IN VARIANTELE:            
1. baza + dispersie pigmenti (sistem formulat pentru obtinerea codurilor PANTONE)     Fisa Tehnica
2. baza + tonere      Fisa Tehnica  Se poate imprima direct sau prin transfer termic pe bumbac, amestec bumbac/poliester sau 100% poliester. In cazul imprimarii pe 100% poliester se recomanda in prealabil, imprimarea unui strat bariera de cerneala anti-migrare (anti-bleeding).

Virus QuagliaCERNEALA POLIURETANICA PE BAZA DE APA, IMPRIMARE PE TEXTILE - QUAGLIA    Fisa tehnica    Culori
Cerneala pe baza de apa „eco-friendly”, pentru imprimare directa si prin transfer termic, printurile fiind standardizate cu OEKOTEX 100 clasa 1.
Recomandari generale pentru utilizarea cernelurilor Virus produse de Quaglia Italia.    Fisa Tehnica Discharge  
 Utilizare Aditivi  HYDRA WOW INKS - cernelurile pe baza de apa, cu imprimare ud pe ud (WOW – WET ON WET) Prezentare

Coates ScreenSERIA ZE1690    Fisa tehnica    Culori
Cerneala serigrafica pe baza de solvent pentru aplicatii pe piele naturala, fibre sintetice, cauciuc vulcanizat.
Cernelurile ZE 1690 pot fi utilizate intr-un component si (alternativ) in 2 componenti cu catalizator. Folosite intr-un singur component, cernelurile ZE 1690 se usuca fizic prin evaporarea solventilor; in 2 componenti se usuca printr-o reactie fizico-chimica, rezultand un film de cerneala cu aspect lucios satinat. Aplicate pe substraturi adecvate, cernelurile sunt foarte elastice si flexibile


Tiflex
SERIA POLYTANE    Fisa tehnica    Culori
Cerneala pe baza de solvent pentru imprimare serigrafica pe materiale textile sintetice impregnate. Aspect satinat; culori standard, policromie si reflectorizant. Cerneala cu grad mare de acoperire si flexibilitate ridicata necesara operatiilor de pliere sau de indoire. Sunt cerneluri destinate imprimarii pe materiale textile in special materiale sintetice groase (pungi, capace, elastomeri TPU, imbracaminte etc).

SericomSERIA HV    Fisa tehnica    Culori
Cerneala pe baza de solvent pentru imprimare serigrafica pe PVC, nylon (nesiliconat), trevira. Cerneala HV este special formulată pentru imprimări pe nylon nesiliconat (umbrele, genţi de voiaj). Este lucioasa si foarte acoperitoare. Gama prezinta culori standard, policromie si metalizate.

IMPORTANT: Informatiile din fisele tehnice si de securitate se bazeaza pe experienta EDCG din prezent; cu toate acestea ele nu reprezinta o garantie a proprietatilor produsului si nu justifica un raport juridic contractual. Va punem la dispozitie aceste detalii pentru a va informa cu privire la produsele noastre si la posibilele aplicatii ale acestora. Cu toate acestea, din cauza diversilor factori care influenteaza procesarea produselor noastre, testele de imprimare in conditiile de productie specifice sunt absolut esentiale. Alegerea tipurilor de cerneala si compatibilitatea lor pentru aplicatia ceruta reprezinta responsabilitatea exclusiva a utilizatorului. Noi nu ne asumam nici o responsabilitate pentru orice problema de natura tehnica sau legata de proces. Orice responsabilitate este limitata la valoarea bunurilor livrate de catre noi si prelucrate de catre utilizator.
Design
Înapoi la cuprins