Cerneluri serigrafice pentru textile - E.D.C.G.

COMPANIE     PARTENERI     NOUTATI     PROTECTIA DATELOR     GUESTBOOK
EN
ECRANE SERIGRAFICE
Intindere site, realizare ecrane serigrafice cu sita Sefar PET 1500
TAMPOANE MORLOCK
Tampoanele Morlock cu proprietati antistatice cu duritate intre 0 si 6 Shore
CARUSELE SEMIAUTOMATE
M&R Global este cel mai mare furnizor de soluții complete de imprimare
UTILAJE TAMPOGRAFIE
Masini de tampografiat KENT - Stuttgart GmbH, Germania
CERNEALA HYDRA
Cerneala pe baza de apa, pentru imprimare pe textile Quaglia, Italia
CODURI PANTONE
Coduri Pantone/RAL - Amestecuri de cerneluri in conformitate cu cerintele clientilor
MASINI SERIGRAFIAT SEMIAUTOMATE
Echipamente semi-automate pentru imprimare textile serie mica/foarte mica
Du-te la conținut

Cerneluri serigrafice pentru textile

Coates Screen

SERIA TZ    Fisa tehnica    Culori
Cerneala serigrafica pentru imprimare directa pe tesaturi naturale in special bumbac precum si pe fibre sintetice cum ar fi poliamida si poliester. De asemenea este potrivita pentru imprimari pe poliuretan, piele, piele sintetica, TPU / TPE (uretani termoplastici sau elastomeri) si cauciuc.

Tiflex

SERIA FLASHCOLOR - CERNEALA PLASTISOL PENTRU TEXTILE    Fisa tehnica    Culori
Cerneala pe baza de plastisol  pentru imprimari pe textile direct sau prin transfer. Se prezinta intr-o gama de culori opace, stralucitoare care se pot amesteca intre ele . Prin adaugarea unor baze, aceste cerneluri pot fi folosite pentru obtinerea unor efecte speciale. Se poate imprima pe bumbac, lana, acetati, polyester, amestec polyester bumbac. Flashcolor Reflectorizant    Fisa Tehnica

Tiflex
SERIA HIMALAYA - CERNEALA PLASTISOL FARA FTALATI    Fisa Tehnica
Cerneala pe baza de plastisol fara ftalati pentru imprimari pe textile, direct sau prin transfer. Se prezinta intr-o gama de culori opace, cu aspect satinat. Prin adaugarea unor baze, aceste cerneluri pot fi folosite pentru obtinerea unor efecte speciale. Uscarea se face in cuptor la 140° C timp de 2 minute. Rezistenta la spalare foarte buna la 40° C. Sistem de cerneala certificat cu ECO PASSPORT, recomandat pentru imprimare manuala si in regim automat. Se poate imprima pe tesaturi din bumbac, poliester, amestec poliester/bumbac, nylon.

Tiflex
SERIA CREA CREATIVE - CERNEALA PLASTISOL FARA FTALATI, DEDICATA OBTINERII DE EFECTE SPECIALE  Fisa Tehnica
Cerneala pe baza de plastisol fara ftalati dedicata obtinerii de efecte speciale, care poate fi utilizata in combinatie cu gama Himalaya. Sistem de cerneala certificat cu ECO PASSPORT, recomandat pentru imprimare directa (uscare in cuptor la 140° C timp de 2 minute), sau prin transfer. Se poate imprima pe tesaturi din bumbac, poliester, amestec poliester/bumbac, nylon.

Tiflex
SERIA CREA ANTI-FEU - CERNEALA PLASTISOL FARA FTALATI, REZISTENTA LA FOC Fisa Tehnica
Cerneala pe baza de plastisol fara ftalati, rezistenta la foc conform testului NF EN ISO 15025 (test asociat standardului ISO 14116, expunere la flacara mica si timp scurt). Sistem de cerneala recomandat pentru imprimare directa (uscare in cuptor la 140° C timp de 2 minute), sau prin transfer. Se poate imprima pe tesaturi din bumbac, poliester, amestec bumbac/poliester, nylon. Materialele trebuie sa fie tratate antifoc.


Avient

SERIA RUTLAND - CERNEALA PLASTISOL FARA FTALATI PENTRU TEXTILE    Culori
Cerneala plastisol pentru imprimare atat pe substrat de BBC 100% cat si pe amestec poliester/bumbac, pe care se recomanda imprimarea in prealabil cu un strat bariera de plastisol anti-migrare pigment (« antibleeding »). Se pot imprima UD pe UD (cu uscare flash intre culori, cu o singura polimerizare dupa ultima culoare) sau prin transfer la cald. Uscare in cuptor, la 160º C pentru 3 minute.


Virus Quaglia
CERNEALA POLIURETANICA PE BAZA DE APA, IMPRIMARE PE TEXTILE - QUAGLIA    Fisa tehnica    Culori. Cerneala pe baza de apa „eco-friendly”, pentru imprimare directa si prin transfer termic, printurile fiind standardizate cu OEKOTEX 100 clasa 1. Recomandari generale pentru utilizarea cernelurilor Virus produse de Quaglia Italia.    Fisa Tehnica Discharge    Utilizare Aditivi  HYDRA WOW INKS - cernelurile pe baza de apa, cu imprimare ud pe ud (WOW – WET ON WET) Prezentare

Coates ScreenSERIA ZE1690    Fisa tehnica    Culori
Cerneala serigrafica pe baza de solvent pentru aplicatii pe piele naturala, fibre sintetice, cauciuc vulcanizat.
Cernelurile ZE 1690 pot fi utilizate intr-un component si (alternativ) in 2 componenti cu catalizator. Folosite intr-un singur component, cernelurile ZE 1690 se usuca fizic prin evaporarea solventilor; in 2 componenti se usuca printr-o reactie fizico-chimica, rezultand un film de cerneala cu aspect lucios satinat. Aplicate pe substraturi adecvate, cernelurile sunt foarte elastice si flexibile


Tiflex
SERIA POLYTANE    Fisa tehnica    Culori
Cerneala pe baza de solvent pentru imprimare serigrafica pe materiale textile sintetice impregnate. Aspect satinat; culori standard, policromie si reflectorizant. Cerneala cu grad mare de acoperire si flexibilitate ridicata necesara operatiilor de pliere sau de indoire. Sunt cerneluri destinate imprimarii pe materiale textile in special materiale sintetice groase (pungi, capace, elastomeri TPU, imbracaminte etc).

SericomSERIA HV    Fisa tehnica    Culori
Cerneala pe baza de solvent pentru imprimare serigrafica pe PVC, nylon (nesiliconat), trevira. Cerneala HV este special formulată pentru imprimări pe nylon nesiliconat (umbrele, genţi de voiaj). Este lucioasa si foarte acoperitoare. Gama prezinta culori standard, policromie si metalizate.

IMPORTANT: Informatiile din fisele tehnice si de securitate se bazeaza pe experienta EDCG din prezent; cu toate acestea ele nu reprezinta o garantie a proprietatilor produsului si nu justifica un raport juridic contractual. Va punem la dispozitie aceste detalii pentru a va informa cu privire la produsele noastre si la posibilele aplicatii ale acestora. Cu toate acestea, din cauza diversilor factori care influenteaza procesarea produselor noastre, testele de imprimare in conditiile de productie specifice sunt absolut esentiale. Alegerea tipurilor de cerneala si compatibilitatea lor pentru aplicatia ceruta reprezinta responsabilitatea exclusiva a utilizatorului. Noi nu ne asumam nici o responsabilitate pentru orice problema de natura tehnica sau legata de proces. Orice responsabilitate este limitata la valoarea bunurilor livrate de catre noi si prelucrate de catre utilizator.
     PROTECTIA DATELOR       TERMENI SI CONDITII
Website X5 Design
Design
Înapoi la cuprins