Folii autoadezive pentru cutting plotter - E.D.C.G.

Accesați conținutul

Meniu Principal:

Folii autoadezive pentru cutting plotter

Avery® 500 Event Film  Fisa tehnica


Folie autoadeziva din vinil monomeric plastifiat cu o grosime de 75 microni, cu adeziv permanent acrylic pentru gama lucioasa si semipermanent acrylic pentru gama mata. Este disponibila intr-o gama 50 culori cu aspect lucios si 50 culori cu aspect mat.
Este destinata aplicatiilor de interior sau exterior pe termen scurt - mediu, durabilitatea acestui produs fiind cuprinsa intre 3 si 4 ani pentru aplicatii exterioare.

Avery®500EF prezinta proprietati excelente pentru taiere pe echipamente computerizate tip cutter-plotter. Dupa taiere, surplusul de material se îndeparteaza usor de pe suportul de hartie. Folia se poate imprima si serigrafic cu cerneluri speciale pentru vinil. Acum si cu rezistenta la foc conform standardelor B1/M1.

Avery® Crystal Glass Film  Fisa tehnica

Folie translucidă din vinil polymeric plasticizat calandrat de 80 microni cu adeziv acrylic permanent, destinata aplicaţiilor de interior sau exterior, pentru realizarea de decoraţiuni pe geamuri cu efect de cristal. Se recomanda pentru aplicatii de durata medie, 7 ani in interior si 5 ani in exterior.

Avery® SURFACE CLEANER

Solutie degresanta, fara solvent, pentru indepartarea reziduurilor

 
 
Caută
Înapoi la conținut | Înapoi la meniul principal