Folii autoadezive pentru serigrafie - E.D.C.G.

Accesați conținutul

Meniu Principal:

Folii autoadezive pentru serigrafie

Avery® 2920 QM UltraDestructible    Fisa tehnica

Avery® 2920 QM este o folie autoadeziva special creeata pentru a obtine etichete si inscrisuri inviolabile pentru aplicatii de securizare. Suprafata este din vinil turnat, alb mat, friabil, cu o grosime de 60 microni iar adezivul este de tip permanent acrilic.  
Are rezistenta si durabilitate in exterior de pana la 5 ani, opacitate inalta daca este necesara obturarea unor inscrisuri de pe materialul support, stabilitate dimensionala ridicata. Suprafata mata fina pentru un aspect de calitate este excelenta pentru imprimare.

Avery® FasCal® 400    Fisa tehnica

Folii autoadezive din vinil monomeric plasticizat de 80 microni ce satisfac o gama larga de aplicatii de interior dau exterior cu durabilitate de 2 ani . Sunt disponibile in varianta alb si negru cu suprafata lucioasa sau mata, transparent sau galben cu suprafata lucioasa.
Adezivul poate fi de tip acrylic permanent, removable, ultra-removable si supertack. Hartia support poate fi normala sau score back.
Se imprima cu cerneluri serigrafice pe baza de solvent sau UV.

Avery® FasCal® 180    Fisa tehnica

Folie autoadeziva din aluminiu cu grosime de 40 microni, suprafata mata fiind tratata pentru a putea fi imprimata serigrafic. Adezivul este de tip acrylic permanent.
Poate fi utilizata pentru diverse aplicatii de interior sau exterior, pe suprafete plane sau ambutisate ori aplicatii speciale ce impun expunerea la temperature ridicate. Durabilitatea foliei este de 2 ani.

 
 
Caută
Înapoi la conținut | Înapoi la meniul principal