DOL - Folii de laminare - E.D.C.G.

Accesați conținutul

Meniu Principal:

DOL - Folii de laminare

Avery® DOL 3100 Matt    Fisa tehnica

Folie autoadeziva din vinil monomeric transparent mat de 80 microni si adeziv acrilic permanent destinata protectiei mecanice si UV printurilor digitale realizate cu cerneluri pe baza de apa, solvent / eco-solvent sau UV.
Poate fi utilizata pentru aplicatii de interior sau exterior, pe suprafete plane, durabilitatea foliei fiind de 2 ani. Aspectul mat atenueaza reflectiile nedorite.

Avery® DOL 3000 Gloss    Fisa tehnica

Folie autoadeziva din vinil monomeric transparent lucios de 80 microni si adeziv acrilic permanent destinata protectiei mecanice si UV printurilor digitale realizate cu cerneluri pe baza de apa, solvent / eco-solvent sau UV.
Poate fi utilizata pentru aplicatii de interior sau exterior, pe suprafete plane, durabilitatea foliei fiind de 2 ani.

Avery® DOL 5900 Matt    Fisa tehnica

Folie de laminare transparenta, texturata cu grosime de 100 microni si adeziv acrylic permanent, ce ofera printurilor aplicate pe podele o protectie deosebita atat mecanica cat si UV. Se foloseste pentru protejarea aplicatiilor de interior de scurta durata relizate pe Avery ®Floor Print White 60.
Aceasta folie poate fi spalata oferind totodata rezistenta la uzura si are efect anti alunecare. Durabilitatea pachetului print+folie este de 60 zile.

 
 
Caută
Înapoi la conținut | Înapoi la meniul principal