Cuptor de uscare cu gaz - SPRINT 3000 - M&R - E.D.C.G.

Accesați conținutul

Meniu Principal:

Cuptor de uscare cu gaz - SPRINT 3000 - M&R

UTILAJE SI ECHIPAMENTE > Utilaje serigrafie
Cuptor de uscare cu gaz SPRINT 3000
SPRINT 3000 - cuptor de uscare cu gaz - M&R

Uscatoarele SPRINT 3000 prezinta o serie intreaga de imbunatatiri fata de predecesoarele lor din seria 2000 si 2000 H.O. Combinat cu o camera interna de circulatie a aerului nou proiectata, si cu o tubulatura cu motor de evacuare cu capacitate marita, SPRINT 3000 este gandit sa satisfaca cele mai mari cerinte de productie atat pentru piata de serigrafie cat si pentru piata in crestere, de imprimare digitala, fiind cel mai eficace uscator de pe piata, din punct de vedere ecologic, adecvat pt orice, de la materiale subtiri, sensibile la caldura, la cerneluri digitale si pe baza de apa.
Optiunea ‘’Crossover’’
Optiunea Crossover este disponibila pt toate latimile de banda ale SPRINT 3000, de la 48’’,60’’,72’’ pana la 84’’. Modelele cu latimile de banda de 72’’ si 84’’ au capacitatea de a actiona individual 3 benzi, in orice directie sau la orice viteza.

Arzatorul dublu SPRINT 3000
Comenzile noului arzator permit acum configuratiei DUAL CHAMBER sa fie utilizata ca o unica camera MASTER BURNER. Noul panou digital de control HMI permite controlul individual al temperaturii in ambele camere de ardere, dar si separat, intr-o singura camera, daca este necesar.

   Fisa Tehnica (engleza)
Specificatii Tehnice Sprint 3000
 
 
Caută
Înapoi la conținut | Înapoi la meniul principal