Cerneluri UV - E.D.C.G.

Accesați conținutul

Meniu Principal:

Cerneluri UV

SERIA MUSKETEER MTR    Fisa tehnica    Culori

Cernelurile serigrafice UV MUSKETEER MTR sunt utilizate pentru imprimarea pe diverse materiale plastice, zonele imprimate putand fi deformate.

Aceasta gama de cerneluri poate fi utilizata pentru imprimarea pe substraturi tip PVC flexibil si rigid, polistiren, acrilat, policarbonat cat si pe materiale din tip PET. Adesea proprietatile substraturilor care urmeaza a fi imprimate difera considerabil de la un producator la altul de aceea sunt necesare realizarea de pre-teste inaintea inceperii productiei efective utilizand aceste cerneluri. Inainte de trecerea la imprimarea in serie, se va testa de asemeni comportarea imprimării la depozitarea foilor (placilor) unele peste altele.

SERIA UVU    Fisa tehnica    Culori


Cernelurile serigrafice din gama UVU prezinta o buna aderenta pe majoritatea substraturilor comune. Aceasta cerneala este adecvata pentru mprimarile din domeniul publicitar. Cernelurile din gama UVU se pot utiliza pentru imprimarea pe PVC rigid si flexibil (daca se imprima pe folii de PVC cu un continut mare de agent de plastifiere sau pe prelate de camioane se recomanda realizarea de teste preliminare. Exista riscul de blocare a foliilor), polistiren, ABS, PMMA, PETG, placi din PP, hartie si carton. In cazul imprimarilor pe substraturi din PP (folii, folii ondulate etc) este necesara adaugarea de 5% aditiv PP/UVU in vederea cresterii aderentei la substratul de imprimat.


SUNVETRA VTGL    Fisa Tehnica

Cerneala serigrafica UV in doi componenti pentru imprimare pe sticla, metal si ceramica. Cernelurile SunVetra VTGL prezinta urmatoarele proprietati:

  • aderenta excelenta pe sticla;
  • luciu ridicat;
  • rezistenta chimica si mecanica excelenta;
  • 10% continut substanta solida fara VOC si metale grele;
  • formulata sa polimerizeze la radiatia UV emisa atat de lampi cu vapori de mercur cat si led-uri;
  • este disponibila o gama variata de aditivi pentru efecte speciale.


 
 
Caută
Înapoi la conținut | Înapoi la meniul principal