Cerneluri pe bază de solvent - E.D.C.G.

Accesați conținutul

Meniu Principal:

Cerneluri pe bază de solvent

CERNELURI SERIGRAFICE VYNAGLAZE APR SERIA 47-00    Fisa tehnica    Culori
Gama de cerneluri lucioase folosite pentru imprimari pe materiale plastice, PVC auto-adeziv, flexibil si rigid, polyester, policarbonat si acril tratat. Aceasta cerneala prezinta o excelenta aderenta, rezistenta la alcool si derivati petrolieri, rezistenta la expunere afara 5 ani, pretabila si pentru aplicatii termoformabile.

CERNEALA SERIGRAFICA LH - pentru PVC, polistiren, ABS    Fisa tehnica    Culori
Gama de cerneluri lucioase folosite pentru imprimari pe hartie, carton, PVC rigid si moale, ABS, polistiren, polimetacrilat de metil, policarbonat. Imprimarile cu cerneluri LH sunt rezistente la frecare, la alcool si derivati petrolieri si pot fi termoformate, fara a se deteriora imprimarea.

CERNEALA SERIGRAFICA HG    Fisa tehnica    Culori
Cerneala pe baza de solvent folosita la imprimari pe termoplastice, in special polimetacrilati, PVC plasticizat si rigid, polistiren ( nu poliolefine).

CERNEALĂ SERIGRAFICA Z/PVC    Fisa tehnica    Culori
Cerneala serigrafica pe baza de solvent pentru aplicatii speciale rezistente la alcool si neofalina (autocolant reflectorizant).

CERNEALA SERIGRAFICĂ RFK    Fisa tehnica
Cerneala serigrafica pe baza de solvent pentru policromie, cu aspect satinat. Potrivită pentru termoformare şi în exterior. Bună stabilitate pe ecran.

CERNEALA SERIGRAFICĂ ZMN    Fisa tehnica
Cerneala serigrafica pe baza de solvent pentru aplicatii speciale cum ar fi poliolefine (imprimare pe navete), aplicatii rezistente la intemperii.

CERNEALA SERIGRAFICĂ Z/GL    Fisa tehnica
Cerneala serigrafica pe baza de solvent în doi componenţi pentr imprimare pe sticlă şi ceramică. Aspect semi- lucios. Nu se pretează la utilizarea în exterior.

CERNEALA SERIGRAFICA Z    Fisa tehnica
Cerneala serigrafica pe baza de solvent în doi componenţi pentru imprimarea poliolefinelor netratate, polipropilenei, sticlei şi altor materiale termorigide greu imprimabile. Are rezistenţă mărită la chimicale şi anumiţi solvenţi.

CERNEALA SERIGRAFICĂ ZM    Fisa tehnica
Cerneala serigrafica pe baza de solvent în doi componenţi pentru imprimarea metalelor, materialelor termoplastice şi duroplastice. Este lucioasă şi cu rezistenţă foarte bună în exterior.

CERNEALA SERIGRAFICA PP    Fisa tehnica    Culori

Cerneala serigrafica pe baza de solvent pentru imprimare pe polipropilena netratata.

XF-GL - CERNEALĂ PENTRU METALE, STICLĂ, DUROPLASTICE    Fisa tehnica    Culori
Cerneala in doi componenti, cu aspect lucios, putere mare de acoperire si o buna aderenta pe materiale duroplastice, sticla, materiale ceramice, otel inoxidabil, metal cromat.

 
 
Caută
Înapoi la conținut | Înapoi la meniul principal