Cerneluri pe bază de solvent - E.D.C.G.

Accesați conținutul

Meniu Principal:

Cerneluri pe bază de solvent

CERNELURI SERIGRAFICE VYNAGLAZE APR SERIA 47-00    Fisa tehnica    Culori
Gama de cerneluri lucioase folosite pentru imprimari pe materiale plastice, PVC auto-adeziv, flexibil si rigid, polyester, policarbonat si acril tratat. Aceasta cerneala prezinta o excelenta aderenta, rezistenta la alcool si derivati petrolieri, rezistenta la expunere afara 5 ani, pretabila si pentru aplicatii termoformabile.

CERNEALA SERIGRAFICA LH - pentru PVC, polistiren, ABS    Fisa tehnica    Culori
Gama de cerneluri lucioase folosite pentru imprimari pe hartie, carton, PVC rigid si moale, ABS, polistiren, polimetacrilat de metil, policarbonat. Imprimarile cu cerneluri LH sunt rezistente la frecare, la alcool si derivati petrolieri si pot fi termoformate, fara a se deteriora imprimarea.

CERNEALA SERIGRAFICA HG    Fisa tehnica    Culori
Cerneala pe baza de solvent folosita la imprimari pe termoplastice, in special polimetacrilati, PVC plasticizat si rigid, polistiren (nu poliolefine).

CERNEALĂ SERIGRAFICA Z/PVC    Fisa tehnica    Culori
Cerneala serigrafica pe baza de solvent pentru imprimari pe panouri rutiere. 
Cernelurile Z/PVC pentru panouri rutiere sunt cerneluri in 2 componenti, potrivite pentru imprimarea pe folii reflectorizante.

CERNEALA SERIGRAFICĂ ZMN    Fisa tehnica
Cerneala serigrafica pe baza de solvent pentru aplicatii speciale cum ar fi poliolefine (imprimare pe navete), aplicatii rezistente la intemperii.

CERNEALA SERIGRAFICĂ Z/GL    Fisa tehnica
Cerneala serigrafica pe baza de solvent în doi componenţi pentr imprimare pe sticlă şi ceramică. Aspect semi- lucios. Nu se pretează la utilizarea în exterior.

CERNEALA SERIGRAFICA Z    Fisa tehnica
Cerneala serigrafica pe baza de solvent în doi componenţi pentru imprimarea poliolefinelor netratate, polipropilenei, sticlei şi altor materiale termorigide greu imprimabile. Are rezistenţă mărită la chimicale şi anumiţi solvenţi.

CERNEALA SERIGRAFICA PP    Fisa tehnica    Culori

Cerneala serigrafica pe baza de solvent pentru imprimare pe polipropilena netratata.

XF-GL - CERNEALĂ PENTRU METALE, STICLĂ, DUROPLASTICE    Fisa tehnica    Culori
Cerneala in doi componenti, cu aspect lucios, putere mare de acoperire si o buna aderenta pe materiale duroplastice, sticla, materiale ceramice, otel inoxidabil, metal cromat.

IMPORTANT: Informatiile din fisele tehnice si de securitate se bazeaza pe experienta EDCG din prezent; cu toate acestea ele nu reprezinta o garantie a proprietatilor produsului si nu justifica un raport juridic contractual. Va punem la dispozitie aceste detalii pentru a va informa cu privire la produsele noastre si la posibilele aplicatii ale acestora. Cu toate acestea, din cauza diversilor factori care influenteaza procesarea produselor noastre, testele de imprimare in conditiile de productie specifice sunt absolut esentiale. Alegerea tipurilor de cerneala si compatibilitatea lor pentru aplicatia ceruta reprezinta responsabilitatea exclusiva a utilizatorului. Noi nu ne asumam nici o responsabilitate pentru orice problema de natura tehnica sau legata de proces. Orice responsabilitate este limitata la valoarea bunurilor livrate de catre noi si prelucrate de catre utilizator.
 
 
Caută
Înapoi la conținut | Înapoi la meniul principal